vrijdag 30 maart 2018

Technopolis en speelgoedmuseum


Naar jaarlijkse gewoonte gaan we elke laatste donderdag voor de paasvakantie op uitstap. Dit jaar gingen we samen met alle leerjaren richting Mechelen. De grote bus bracht ons naar de eerste activiteit, Technopolis. De jongens mochten hier twee uur lang naar hartenlust spelen en ontdekken. 
Er was een bouwhoek, een winkelhoek, een garagehoek. De jongens konden in een echte ambulance spelen. Ze hebben er duidelijk van genoten. 
Wij mochten onze boterhammen opeten in de eetzaal van Technopolis en dan gingen we weer de bus op naar de volgende activiteit. 

In het hartje van Mechelen bezochten wij het speelgoedmuseum. In de klas hadden we al geleerd over de verschillende soorten speelgoed van vroeger en nu. Dit konden we nu allemaal echt gaan bekijken. Ook keken we er opnieuw naar het schilderij van Pieter Brueghel. Op het schilderij staan er verschillende kinderspelen, die wij ook al hadden besproken in de klas.We kropen zelf ook in het schilderij.

Nadien mochten we het museum zelf ook nog bekijken. Wat hebben ze daar veel speelgoed! We wisten niet waar we eerst moesten kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten